fordítói mesterképzés
De persoon die dit onderwerp geplaatst heeft: weinrich_beate
weinrich_beate
weinrich_beate
Local time: 10:19
German to Hungarian
+ ...
May 14, 2008

Tud-e valaki fordítói mesterképzésről, amit levelező formában (pl. tömbösített órák a hét valamelyik napján) el lehet végezni. Tudom, hogy egy kicsit furcsán hangzik a levelező/távoktatási forma, de csak erre lenne időm...

Zsanett Rozendaal-Pandur
Zsanett Rozendaal-Pandur  Identity Verified
Hungary
Local time: 09:19
Dutch to Hungarian
+ ...
Hol? May 14, 2008

Szerintem vannak levelező szakfordítói képzések, kérdés, hogy helyileg hol keresel.

weinrich_beate
weinrich_beate
Local time: 10:19
German to Hungarian
+ ...
TOPIC STARTER
Melyik országban? May 14, 2008

Magyarországon, esetleg máshol is...

Zsanett Rozendaal-Pandur
Zsanett Rozendaal-Pandur  Identity Verified
Hungary
Dutch to Hungarian
+ ...
Pécs May 14, 2008

Nem tudom, hogy ilyesmire gondoltál-e, a PTE közgáz karán van Társadalomtudományi és gazdasági szakirányú szakfordító és tolmács képzés. Lehet csak szakfordítót választani, tolmács nélkül. Péntek-szombaton vannak az órák. Nem jártam, csak ismerősöktől ismerem. Eddig igazából nem sok jót hallottam róla, de legalább ... See more
Nem tudom, hogy ilyesmire gondoltál-e, a PTE közgáz karán van Társadalomtudományi és gazdasági szakirányú szakfordító és tolmács képzés. Lehet csak szakfordítót választani, tolmács nélkül. Péntek-szombaton vannak az órák. Nem jártam, csak ismerősöktől ismerem. Eddig igazából nem sok jót hallottam róla, de legalább ad egy szép papírt...

http://portal.ktk.pte.hu/index.php?p=contents&cid=188
Collapse

Zoltán Kulcsár
Zoltán Kulcsár  Identity Verified
English to Hungarian
több lehetőség is van... May 14, 2008

a BME-n van levelező szak: http://www.nyi.bme.hu/ford/szfindex.htm
az ELTE-n lehet a képzésben való részvétel nélkül "akkreditációs" vizsgát tenni: http://www.elteftt.hu/index.asp?id=25

[Módosítva: 2008-05-14 10:25]

SzMelinda
SzMelinda

English to Hungarian
+ ...
hol érdemes? Mar 1, 2009

Üdv mindenkinek!

Az lenne a kérdésem, hogy tudtok-e valamit a Kodolányi János Főiskola szakfordítói képzéséről?
Hallottatok jót/rosszat róla?

Köszi!

To report site rules violations or get help, contact a site moderator:

Moderatoren van dit forum
Ildiko Santana[Call to this topic]

You can also contact site staff by submitting a support request »

fordítói mesterképzés

Protemos translation business management system
Create your account in minutes, and start working! 3-month trial for agencies, and free for freelancers!

The system lets you keep client/vendor database, with contacts and rates, manage projects and assign jobs to vendors, issue invoices, track payments, store and manage project files, generate business reports on turnover profit per client/manager etc.

More info »
TM-Town
Manage your TMs and Terms ... and boost your translation business

Are you ready for something fresh in the industry? TM-Town is a unique new site for you -- the freelance translator -- to store, manage and share translation memories (TMs) and glossaries...and potentially meet new clients on the basis of your prior work.

More info »