Pagina's in het onderwerp: < [1 2] |
Első Proz.com fordítási verseny De persoon die dit onderwerp geplaatst heeft: Csaba Ban
|
Eva Blanar Hungary Local time: 12:05 English to Hungarian + ... Gratulálok a nyertesnek! | Feb 28, 2007 |
És gratulálok a másik kiemelt versenyzőnek is - hajrá legközelebb is
Zsanettnek: szerintem igenis kevés, hogy összesen max 11 szavazatot adtunk le (9-ről tudunk, a másik két pályázat legfeljebb 1-1 szavazatot kaphatott), holott az oldalt többszázszor nézték meg, nyilván nem csupán a pályázók. Szóval én fenntartom, hogy ennyivel azért tartozunk egymásnak, hogy ha tetszik valamelyik, akkor lead... See more És gratulálok a másik kiemelt versenyzőnek is - hajrá legközelebb is
Zsanettnek: szerintem igenis kevés, hogy összesen max 11 szavazatot adtunk le (9-ről tudunk, a másik két pályázat legfeljebb 1-1 szavazatot kaphatott), holott az oldalt többszázszor nézték meg, nyilván nem csupán a pályázók. Szóval én fenntartom, hogy ennyivel azért tartozunk egymásnak, hogy ha tetszik valamelyik, akkor leadunk rá egy szavazatot.
Jó, a rendszer némi javításra is szorul, sokan elégedetlenkednek, hogy nem így kellett volna, de remélem, nem fogják túlkomplikálni (pl. 1-10-es skála).
Szerintem elég lenne egy "tetszik - nem tetszik" választás, szerintem elég lenne csak a nyertest közzétenni, a pályázók közül pedig azokat, akik (eredményeik ismeretében!) ehhez hozzájárulnak - azért egy abszolút kezdőnek egy 6/10. helyezés is elég lehet, csak egy gyakorlott műfordítónak ciki, ha ifjoncok lekörözték, nem? Pedig jó lenne, ha sok ilyen lenne. ▲ Collapse | | |
Volt olyan lehetőség is, hogy "egyik sem tetszik" | Feb 28, 2007 |
Szerintem is elég satnya a szavazási részvétel.

Bár különben a szavazás elindítása után adták hozzá azt a lehetőséget, hogy azt is lehessen mondani, hogy egyik sem tetszik. Lehet, hogy többen azt választották?
Az, hogy a szavazási határidőt meghosszabbították, talán azt jelzi, hogy más nyelvpárokban sem volt túlzottan nagy a tolongás...
Mindenesetre szerintem is j... See more Szerintem is elég satnya a szavazási részvétel.

Bár különben a szavazás elindítása után adták hozzá azt a lehetőséget, hogy azt is lehessen mondani, hogy egyik sem tetszik. Lehet, hogy többen azt választották?
Az, hogy a szavazási határidőt meghosszabbították, talán azt jelzi, hogy más nyelvpárokban sem volt túlzottan nagy a tolongás...
Mindenesetre szerintem is jó az ötlet, mármint a verseny, de szerintem is van rajta javítanivaló. Pl. a fordítások "megtárgyalása" érdekében tényleg hasznos lenne a gyengébbek megjelenítése is, persze név nélkül, hacsak a szerző hozzá nem járul a neve közléséhez. ▲ Collapse | | |
Csak most látom a végeredményt, így már én is egyetértek, hogy kevesen szavaztunk - tegnap még nem volt ott az eredmény. Nem ártana az sem, ha kiírnák, hogy hányan szavaztak az "egyik sem" opcióra.
És én is gratulálok, a győzelemhez és a részvételhez is! | | |
Ágnes Fülöp Netherlands Local time: 12:05 Dutch to Hungarian + ... csatlakozom én is a gratulációkhoz | Feb 28, 2007 |
Gratula a győztesnek és persze mindenki másnak, aki elindult a versenyen. Tényleg nagyon kár, hogy csak ilyen kevesen szavaztunk. Ha már a többiek dolgoztak a fordításon, akkor annyit megérdemelnek, hogy legalább szavazunk rájuk.
Egyébként ti mi alapján szavaztatok? | |
|
|
megtárgyalás? | Feb 28, 2007 |
Mindannyiatoknak köszönöm a megtisztelő figyelmet és érdeklődést, amit a verseny iránt tanúsítatok, Ágnesnek pedig külön köszönöm, hogy próbálja ráterelni a beszélgetést a konkrét kritikai vonalra. Mint már korábban is említettem, én nagyon örülnék neki, ha beszélgetnénk kicsit a szerencsés és kevésbé szerencsés megoldásokról. Már éppen fogalmaztam az önkritikámat, de talán illendőbb megvárni ezzel a ti véleményeteket. (Ne kíméljetek!:)
... See more Mindannyiatoknak köszönöm a megtisztelő figyelmet és érdeklődést, amit a verseny iránt tanúsítatok, Ágnesnek pedig külön köszönöm, hogy próbálja ráterelni a beszélgetést a konkrét kritikai vonalra. Mint már korábban is említettem, én nagyon örülnék neki, ha beszélgetnénk kicsit a szerencsés és kevésbé szerencsés megoldásokról. Már éppen fogalmaztam az önkritikámat, de talán illendőbb megvárni ezzel a ti véleményeteket. (Ne kíméljetek!:)
Ezért inkább Andreának gratulálok ezúton is a szép, egységes stílusú és az enyémnél jóval pontosabb munkához, amiből igyekszem minél többet tanulni, de ez a törekvésem biztosan még több sikerrel járhatna, ha megbeszélnénk a hibákat. És természetesen a két másik indulónak is köszönöm a részvételt.
[Edited at 2007-03-01 13:24] ▲ Collapse | | |
Pagina's in het onderwerp: < [1 2] |